Van Leeuwen in Nederland

Piet van Leeuwen startte in1924 in Zwijndrecht een handel in stalen buizen en ijzer. Dat deze onderneming later zou uitgroeien tot de wereldwijd opererende handelsonderneming die Van Leeuwen nu is, had hij waarschijnlijk niet gedacht.

Door ondernemend pionierschap bouwde hij zijn bedrijf uit tot een uiterst succesvolle organisatie. De eerste buitenlandse vestiging wordt in 1947 in het Belgische Vilvoorde opgericht. Hierbij breidt het Europese netwerk zich snel uit. In de jaren zeventig en tachtig volgt wereldwijde expansie met vestigingen in Noord-Amerika, AziĆ« en AustraliĆ«. Autonome groei en strategische overnames zorgen in de huidige eeuw voor nieuwe vestigingen en uitbreidingen in het Midden-Oosten, China, Centraal-Europa en Zuid-Amerika. 

In Nederland heeft Van Leeuwen momenteel nog meerdere locaties: Zwijndrecht (P. van Leeuwen Jr's Buizenhandel B.V.), Beesd (Van Leeuwen Stainless B.V.), Deventer (Van Leeuwen Precisie B.V.) en twee verkoopkantoren in Ulft en Vianen. Ook het hoofdkantoor van Van Leeuwen Buizen Groep B.V. bevindt zich in Zwijndrecht.

Stories of our people

In contact komen?

Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden binnen Van Leeuwen Nederland? Neem dan contact op met onze Corporate Recruiter Stephanie Kruijthof.

Stephanie Kruijthof

Corporate Recruiter
0653695696

Stay informed about new and relevant job opportunities

Set up a job alert and stay informed!