Product Owner CRM (Salesforce)

Apply
Binnen ons Commercial Excellence team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega die zich gaat richten op de verdere ontwikkeling het CRM, Salesforce.

Wat ga je doen?

Als Product Owner CRM (Salesforce) maak je onderdeel uit van ons Commercial Excellence team, een team van vier internationale collega’s dat verantwoordelijk is voor diverse commerciële procesinnovaties: EDI, het creëren van een portal/webshop, product pricing, scanning van orders en het CRM. Op deze gebieden werkt het Commercial Excellence team samen met de internationale Operating Companies, met name binnen de EU, om zo processen te optimaliseren, digitaliseren en door te ontwikkelen.

Binnen het team ben jij verantwoordelijk voor de verdere ontwikkeling en optimalisatie van CRM-processen met behulp van Salesforce. Van Leeuwen gebruikt Salesforce reeds binnen al onze Europese ondernemingen.

Je bent verantwoordelijk voor:

  • Het ontwikkelen van een key user netwerk binnen de Europese Operating Companies
  • Het in kaart brengen van de CRM business processen, doelstellingen en KPI’s
  • Het ontwikkelen van de strategie en roadmap voor de CRM systemen
  • Het in samenwerking met o.a. sales en marketing binnen de Europese OpCo’s opstellen van user stories voor de business & functionele requirements
  • Het afstemmen met Corporate IT ten aanzien van de ontwikkeling en uitvoering van deze requirements binnen Salesforce
  • Het onwikkelen van best practises in samenwerking met key users
  • Het trainen van key users en het supporten van de adoptie van de verbeterde processen

Hierin werk je samen met een netwerk van key users uit de business. Daarnaast schakel je met onze Corporate IT afdeling, zodat zaken ontwikkeld kunnen worden. Kortom, een belangrijke rol waarin je schakelt met interne en externe stakeholders, om zo belangrijke processen binnen de organisatie te blijven verbeteren.

Wie ben jij?

Jij hebt de nodige ervaring met business (CRM) processen en met het optimaliseren daarvan. Door te communiceren en samen te werken met diverse stakeholders weet jij hen mee te krijgen in veranderingen, om er uiteindelijk samen te zorgen voor een verdere ontwikkeling van ons CRM. Je vindt het leuk om internationaal samen te werken, en bent hiervoor ook bereid te reizen naar de buitenlandse operating companies. Zelfstandig een project draaien is voor jou geen probleem.

Verder heb je:

  • Kennis van CRM-systemen en Business Intelligence en ervaring met User Adoption en User Cases
  • Een bachelor- (of master)diploma
  • Goede communicatieve vaardigheden in zowel het Nederlands als het Engels

Wat bieden we jou?

Jouw standplaats wordt ons hoofdkantoor in Zwijndrecht (in de buurt van Rotterdam) vanuit waar we de internationale operating companies ondersteunen. Het team is internationaal en je krijgt de kans samen te werken met veel internationale collega’s. Verder is het een functie waarin je de ruimte krijgt jouw ideeën en initiatieven uit te zetten, om zo de business verder te brengen. Daarnaast kun je uiteraard rekenen op een goed salaris en mooie secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een winstdelingsregeling.

Enthousiast?

Ben jij enthousiast en lijkt het jou een mooie uitdaging? Je kunt solliciteren door bovenstaand sollicitatieformulier in te vullen. We maken graag kennis met je!

Application procedure

Get in contact

Do you want more information? Please contact us.

Mitchel Baar

+31 (6) 27916357